Skip to content

Дитячи табори 2023: скільки коштує відпочинок на Західній Україні

Літо вже не за горами і багато хто з батьків замислюється про оздоровлення своїх дітей. Через повномасштабне вторгнення поїздки до моря стали неможливими, тому розглядають варіанти відпочинку у дитячих таборах. Навіть під час війни такі заклади готуються приймати маленьких відвідувачів. Левова частка баз відпочинку розташована на заході України. Що пропонують та яка вартість путівок – читайте в матеріалі сайту «Наше Місто» .

Літній табір «Артек-Буковель» (Івано-Франківська область)

Ціна за 13 ночей у таборі – від 23 400 до 25 600 грн. У вартість путівки входить проживання у таборі, п’ятиразове харчування і педагогічно-розважальна програма табору. Дітям обіцяють екскурсії, ігри, квести та різні спортивні заходи. Програма кожного заїзду буде відрізнятися: наприклад, у першому діти вчитимуться створювати свою гру, а в останньому – знайомитимуться з народними інструментами та традиціям Карпат.

Дитячий табір «Шоколад» (Закарпатська область)

Вартість путівки за 12 ночей складає від 13 500 до 14 900 грн. За ці гроші дітям пропонують сучасну програму, де вони зайняті з ранку до вечора різними видами дозвілля. Активні ігри, походи та прогулянки в лісах та горах, спортивні змаганні, купання в річці чи басейні, квести, майстер-класи, дискотеки. Діти розташовуються в новому корпусі по 3-4 людини в кімнаті. У номерах зручні ліжка, шафи, тумбочки, телевізор. Обладнані санвузли. Холодна і гаряча вода цілодобово. Смачне збалансоване 5-ти разове харчування.

Дитячий табір «Гірські пригоди» (Львівська область)

Вартість путівок коливається від 6 850 за 7 ночей – до 11590 за 12 ночей. Табір розташований на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди», посеред чистих букових лісів, смерекових та ялицевих лісостанів. У таборі діти отримують повноцінне чотириразове харчування (сніданок, обід, полуденок і вечеря). Продукти закуповуються у сертифікованих постачальників. У їдальні діє буфет, в якому можна купити воду, солодощі, фрукти і морозиво. Ми використовуємо артезіанську свердловину з чистою питною водою.

Дитячий табір «Лісова варта» (Буковель)

«Лісова варта» – це проект, який передбачає життя дітей на чистому повітрі в нестандартних умовах. Допоможе їм навчитися доглядати за своїми речами і спорядженням, дотримуватися особистої гігієни, орієнтуватися на місцевості, розбивати табір, пересуватися за допомогою плавзасобів, ловити рибу. Проживання на території бази – в номерах з санвузлом, з постійною наявністю холодної та гарячої води, а проживання в поході – в наметах. 5 разове харчування (сніданок, обід, полудень, вечеря, підвечірок) відповідно до норм дитячого харчування.

Дитячий табір «Rantka Camp» (Карпати)

Новини Дніпра: вартість путівок у дитячі табори - Наше Місто

Вартість путівки коливається від 10 000 до 11 300 грн. У таборі обіцяють створити сімейну атмосферу. Особлива увага приділяється індивідуальному підходу до дитини, розвитку навичок роботи в команді, комунікації, критичного мислення і творчості, інтересу до здорового способу життя.
У таборі пропонується комплексне 4х-разове харчування, наближене до домашньої кухні. При приготуванні їжі використовуються продукти з власного домашнього господарства.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: