Skip to content

McDonald’s у Дніпрі пропонує нову страву: вартість та склад

Після тривалої перерви McDonald’s відкриває свої ресторани. Так, 25 квітня декілька закладів почали працювати і у Дніпрі. У день відкриття люди займали чергу вдосвіта, щоб скуштувати фаст-фуд. Наразі ж, потрапити до закладу харчування можна без проблем. А у меню з’явились нові страви. Детальніше про це читайте в матеріалі сайту «Наше Місто».

Як йдеться на сайті мережі ресторанів McDonald’s, змінюється рецептура більшості бургерів. У компанії пояснили, що зміни будуть спрямовані на підвищення якості продукції.

У  McDonald’s планують використовувати більш м’які та легші булочки, додати цибулю в котлети безпосередньо під час обсмажування, завдяки чому вони стануть соковитішими. А у бургери Big Mac планують додати ще більше соусу.

До того ж, у меню з’являються нові позиції. Одна з них – бургер «Чікен Джуніор». Соковита куряча котлета із хрусткими шматочками огірочка під «Медово-гірчичним» соусом у запашній булочці з пшеничного борошна коштує 59 грн.

Як йдеться у описі страви на сайті McDonald’s, поживна цінність бургера – 315 ккал.

Серед іншого, до складу входять: борошно, цукор, олія, кулінарний виріб з м`яса птиці «Чікен БігМак»: філе куряче (46%), емульгатори: Е472е, Е412, розпушувач карбонат кальцію, технологічні допоміжні засоби: ферменти), антиоксидант аскорбінова кислота, ущільнювач Е509, натуральний ароматизатор, консервант Е202, крупа манна, крохмаль картопляний, сухарі панірувальні, тощо.

Новини Дніпра: нова страва у McDonald's - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: