Skip to content

Геннадій Корбан розкрив секрет ефективності Громадської Ради Дніпра

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Громадська Рада Дніпра

Громадська Рада продовжує збирати повідомлення та звернення містян. Це допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми городян. Голова Громради Геннадій Корбан розповів, з якими питаннями найчастіше звертаються містяни, пише “Наше місто” з посиланням на ДніпроТВ.

Люди часто звертаються по каналізації, багато відкритих люків, просять їх закрити. Дуже багато звертаються за спилом аварійних дерев. Немало звернень по лінії ЖКГ щодо дахів, які протікають. Також люди звертаються щодо транспортних проблем.

“Безумовно, ми намагаємося відповісти всім і відреагувати на всі звернення, які до нас надходять.

Як це відбувається – завдяки тому, що я очолюю Громадську Раду Дніпра і маю контакт безпосередньо з керівниками підрозділів, я можу, так би мовити, спрямовувати ці прохання людей безпосередньо виконавцям, які вже їх ставлять у план, та люди з Громадської Ради контролюють виконання цих робіт та планів.

Таким чином і досягається ефект, коли людина звернулася, а фактично через день-два роботи вже виконані, і всі задоволені, всі щасливі, люди бачать, що вони не кинуті, що вони не забуті, і що місто та комунальні служби реагують на їхні прохання.

Моє завдання – лише допомогти, просто зістикувати, зробити комунікацію між людиною, яка просить, та комунальним підприємством чи тим чи іншим виконавцем робіт, який може в даному випадку вирішити ту чи іншу проблему.

Ось і все, дуже проста схема, нічого таємного в цьому немає”, – розповів Геннадій Корбан.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі мешканцям допомогли організувати толоку.

Читайте також: Влаштував собі «цар-парковку»: у Дніпрі автохам забетонував зелену зону.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: