Skip to content

Зміниться все життя: знаки Зодіаку, на яких у травні чекають доленосні зустрічі

Гороскоп на травень обіцяє приємні та важливі події у житті кількох представників зодіакального сузір’я. Найближчими тижнями можлива цікава зустріч, яка може змінити все життя. Про це повідомляє сайт  «Наше Місто».

Близнюки

Постарайтеся частіше у травні вибиратися з дому, оскільки на вас чекає важлива зустріч. Запишіться на курси, зареєструйтесь на сайті знайомств або прийміть запрошення друзів на зустріч у компанії. Є величезні шанси зустріти свою половинку саме у травні.

Лев

Вас у травні охопить справжня буря пристрастей, бажань та раптових почуттів. Ви почнете посилено притягувати представників протилежної статі. Будьте дуже вибірковими і розумними, тому що серед купи нових знайомих точно опиниться ваша доля. Але варто не втрачати голову у вихорі пристрастей, тому що твереза ​​голова дозволить вам зробити важливий та потрібний вибір. 

Терези

У ваше життя може повернутися людина, яку ви вже забули. Або ж хотіли б забути. Намагайтеся тримати свої емоції під контролем, щоб не наламати дров. Добре обмірковуйте свої слова та дії, тому що від них залежить дуже багато в майбутньому. Наберіться терпіння і не поспішайте з головою кидатися у пригоди.

Скорпіон

Травень буде дуже теплим для вас, попереду багато любові та пристрасті. На вас чекає зустріч, яка подарує яскравий, запаморочливий роман. Він буде недовгим, але встигне вас повністю змінити. Насолоджуйтесь цими новими почуттями та тим, що вони вам відкриють у житті. Але не впадайте в ілюзії.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: