Site icon Наше Місто

Ворог весь день тероризував Нікопольщину: семеро людей постраждали

Вісім обстрілів Нікопольського району, семеро людей постраждали від дій агресора. Окупанти весь день тероризували мирних жителів. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на  голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука.

По Нікополю ворог гатив з «Градів» та важкої артилерії. Пʼятеро чоловіків віком від 44 до 60 років дістали поранення. Четверо з них ушпиталені, один постраждалий лікуватиметься вдома.

В місті понівечено 14 приватних будинків і 13 господарських споруд, газогони, промислове підприємство. Пошкоджень зазнала й одна будівля, що не експлуатується.

Ще три громади району – Марганецька, Мирівська, Покровська – потрапили під вогонь з важкої артилерії. В останній внаслідок обстрілів постраждала 63-річна жінка, вона в лікарні. Пошкоджено будівлю ліцею, півдесятка приватних будинків, господарська споруда, електромережі.

Надвечір окупанти з «Градів» знову вдарили по Мирівській ТГ. Попередньо відомо, що поранено одного чоловіка 43 років. Понівечено 2 житлові будинки, господарську споруду, авто. Наразі деталі ще уточнюються.

Інші райони Дніпропетровщини ворожих атак не зазнали.

Дякуємо Силам оборони, які боронять Дніпропетровщину і всю державу. Подяка силам ППО, які протягом доби збили в нашій області 6 ворожих безпілотників.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version