Site icon Наше Місто

Кримінальні новини Дніпра 6 травня: Patriot у роботі та закінчення скандалу в “SOHO”

Patriot у роботі та конфлікт із військовими у “SOHO” вичерпано: про ці та інші надзвичайні події суботи, 6 травня,  дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный пише сайт «Наше Місто».

Щасливі чотирилапі

У Дніпрі рятувальники двічі визволяли тварин за пасток. Спочатку до служби порятунку надійшло повідомлення, що на житловому масиві Червоний Камінь, до комунікаційного колодязя впав пес. По прибуттю до місця події, один зі співробітників ДСНС драбиною спустився у колодязь та підняв безпорадну тварину на поверхню. Трохи пізніше до надзвичайників звернулися мешканці приватного житлового сектору, розташованого на вулиці Татарській Чечелівського району та повідомили, що собака застрягла головою у паркані. Аби звільнити чотирилапого з пастки, фахівцям ДСНС довелося розтиснути металеві конструкції паркану, використовуючи аварійно-рятувальне обладнання. Загалом, до порятунку тварин, які сьогодні опинилися в біді, було залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Прицільний удар

Українські військовослужбовці продовжують демілітаризувати путінську армію, знищуючи особовий склад та техніку ворога. У Луганській області десантники підірвали вантажівку, набиту окупантами.

Січеславські десантники завдали прицільного удару по ворогові після розвідки та виявлення позицій окупантів. Завдяки точним пострілам українських захисників, спалахнув черговий КамАЗ окупантів разом із особовим складом.

Конфлікт вичерпано

Власниця закладу “SOHO” на Катеринославському бульварі в Дніпрі Злата Головій записала відеозвернення, де заявила, що конфлікт із військовими вичерпаний. Ресторатор пообіцяла в майбутньому бути стриманою, а також сказала, що конфлікт із ТЦК та органами влади вирішено.

Історична подія

Сили ППО збили над Київщиною Кинжал. Сталося це під час нічної атаки 4 травня біля небі Київщини. Ракету Х-47 випустив МіГ-31К з території Росії. Її вдалося збити завдяки зенітно-ракетному комплексу Patriot, який Україна отримала від партнерів.

«Вітаю український народ з історичною подією! Так, ми збили “Кінджал”, який «не має аналогів»», — повідомив Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version