Site icon Наше Місто

Генеральне прибирання: як у Дніпрі провели великий суботник

Генеральне прибирання: як у Дніпрі провели великий суботник

Жителі Новокодацького та Амур-Нижньодніпровського району вийшли на вулиці, щоб навести лад у скверах та парках поряд з власними домівками. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Дніпро оперативний.

З самого ранку жителька Новокодацького району Тамара Масляна разом з сусідами на свіжому повітрі. Люди вирішили зібратися разом, аби прибратися та навести лад біля монументу “Безіменна висота”.

Незважаючи на воєнний час, каже пан Вадим, місцеві з радістю долучаються до опіки за спільним довкіллям.

Аби працювати було веселіше, на запрошення мешканців до прибирання долучилися й співробітники адміністрації Новокодацького району міста разом з її головою Олегом Денисенко.

«Протягом минулого тижня у Новоколацькому районі відбулось близько 10 днів довкілля на яких мешканці прибирають прилеглу територію. Вийшли з ініціативою прибрати прилеглу територію, адміністрація допомагала в організації заходу та вивезенню сміття. Тому навели трішки лад, цим заходом закінчується цей тиждень, але наступного тижня у нас вже будуть нові локації», – розповів голова адміністрації Новокодацького району Олег Денисенко.

Прибирали цього дня і мешканці будинків по вулиці Калинова. Жителі Амур-Нижньодніпровського району долучилася до акції “Дніпро квітучий”.

«Дуже приємно бачити що з кожним роком все більше і більш мешканців приймають участь у толока суботник, який організував АНД адміністрація у рамках програми мера Бориса Філатова Дніпро квітучий. Сьогодні ми прибираємо подвір’я, висаджуємо біля 200 кустів та фарбуємо. Чисте та зелене подвір’я це запорука нашого здоров’я та життя наших мешканців»,- голова адміністрації Амур-Нижньодніпровського району Руслан Вишневецький.

Навіть, попри воєнний стан, люди не припиняють догляд за дворовими ділянками.

Містяни докладають максимум зусиль, аби якомога скоріше наблизити нашу Перемогу! І починається це з наведення ладу на власному подвір’ї!

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version