Site icon Наше Місто

За вуха не відтягнеш: секретний рецепт тертого пирога

Тертий пиріг – смачна, ніжна та розсипчаста випічка. Готувати його досить просто і швидко. Він неодмінно допоможе вам згадати смак дитинства, адже у багатьох родинах наші бабусі та мами готували такий пиріг. Фудблогерка Тетяна з ніком _tanyushina_ на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом з додаванням досить незвичного інгредієнта. Подробиці читайте в матеріалі «Наше Місто».

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Борошно потрібно просіяти у глибоку миску, додати соду та перемішати. 

У борошняну масу натерти на тертці холодне вершкове масло. Перетерти до стану крихти. 

Окремо змішати яйце, цукор, майонез і лимонний сік. Отриману масу додати до борошна та швидко замісити тісто. Воно буде м’яким і не прилипатиме до рук. 

 Третину готового тіста загорнути у плівку та покласти у морозилку. Решту тіста тонко розкачати та викласти у форму для запікання. 

Змастити тісто варенням. 

Тісто, що було в морозилці, дістати та натерти зверху на варення. 

Випікати пиріг за температури 180 градусів 25 хвилин. 

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version