Site icon Наше Місто

Випускні вечори 2023 в Дніпрі і Україні: чи можливе свято під час війни

У поточному році керівництво шкіл зможе самостійно прийняти рішення про доцільність проведення випускних вечорів. Про це під час ефіру національного телемарафону розповів заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко. І додав, що МОН вже ж має певні рекомендації, повідомляє «Наше Місто».

«Ми впевнені, що великі святкування у воєнний час є недоречними, але і дитинство у дітей забирати не треба», — зазначив він.

Міністерство освіти рекомендує враховувати безпекову ситуацію в окремих населених пунктах, підкреслив Вітренко. Від цього буде залежати формат проведення урочистостей.

За його словами, в Україні зараз функціонує понад 12 тисяч шкіл – і в кожній ситуація може бути інша. Тому міністерство рекомендує вирішувати питання проведення випускних на місцях.

Так, на територіях, де навчання проходить дистанційно через близькість місцезнаходження до лінії ведення активних бойових дій, випускні вечори, швидше за все, не проводитимуться, щоб не наражати на небезпеку дітей, батьків і вчителів.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version