Skip to content

Світла пам’ять янголятку і його мамі: у Дніпрі поховали жінку з донькою, які загинули від ракети рф

Поховали жінку з донькою, які загинули від ракети рф - Наше Місто

1 травня у Дніпрі попрощалися із загиблими внаслідок останньої ракетної атаки рф мамою і донькою. Ольгу та маленьку Вероніку поховали на цвинтарі у Чаплях Самарського району. Скорботна церемонія була закритою для сторонніх, у тому числі і для ЗМІ, повідомляє сайт «Наше місто».

Як розповідав міський голова Дніпра Борис Філатов, постраждала сім’я вчительки молодших класів гімназії №108 Білаш Оксани Йосипівни. Вони з чоловіком отримали страшні опіки. Чоловік Ольги також знаходиться у лікарні.

Нагадаємо, що того трагічного дня 28 квітня у будинку знаходилось 5 людей. Двоє з них: 2-річна Ніка та 31-річна Оля, загинули, інші троє (серед яких чоловік Ольги) отримали ушкодження та проходять лікування у медичних закладах.

Поховали жінку з донькою, які загинули від ракети рф - Наше Місто

В одну мить життя цієї родини кардинально змінилось. Ці жахіття окупанти продовжують вчиняти щодня. І здається, що цьому немає ні кінця, ні краю.

Та ми віримо у наші збройні сили і допомагаємо їм всіма силами перемогти ворога. Треба тільки почекати і перемога буде в наших руках, а всі винні у злочинах будуть покарані.

Світла пам’ять маленькому янголятку і його мамі…

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: