Site icon Наше Місто

Скоро буде новий асфальт: у Дніпрі стартував масштабний ремонт центрального проспекту

Новини Дніпра: Стартував ремонт проспекту Яворницького

У Дніпрі з настанням теплої пори року активно ведуться ремонти доріг. У травні міські служби упорядковують дорожнє покриття на пр.Яворницького, передає “Наше місто“.

Загалом на центральному проспекті відремонтують близько 14 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття, повідомив журналістам Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури.

Наразі поточний ремонт покриття проходить на ділянці проспекту Яворницького від перетину з вул.Володимира Мосаковського до монумента Вічної Слави. У дорожніх роботах беруть участь близько 15 працівників та 4 одиниці спеціальної техніки.

Ремонт покриття на пр.Яворницького – важливий та відповідальний процес: тут завжди напружений рух, проспектом їде міський пасажирський транспорт та приватні авто. Тому для зручності водіїв частину робіт на особливо складних ділянках та напружених перехрестях виконуватимуть у нічний час.

– Робимо дороги так, щоб людям було зручно та приємно їздити, – каже представник підрядної організації, майстер виробничих робіт Станіслав Берковський.

Крім того, міські служби Дніпра наразі проводять ремонти дорожнього покриття на пр.Миру, що на житловому масиві Лівобережний-3, на частині проспекту Гагаріна. Стартував комплексний ремонт на бульварі Слави, також упорядкують покриття на ряді інших важливих магістралей.

Загалом у 2023 році міські служби планують відремонтувати дорожнє покриття загальною площею близько 320 тис. кв. метрів. Таке завдання поставив міський голова Борис Філатов. На поточний ремонт автошляхів із бюджету Дніпра спрямують 450 млн грн.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version