Site icon Наше Місто

Як у Дніпрі усувають наслідки вандалізму у парку «Новокодацький» та на Льодовій арені (Фото)

Як у Дніпрі усувають наслідки вандалізму у парку «Новокодацький» та на Льодовій арені (Фото) - Наше Місто

Черговий по місту, в.о. директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міськради Володимир Чорний відвідав ж/м Червоний Камінь, де перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо усунення наслідків вандалізму на Льодовій арені. Нагадаємо, що там було розбите скло в дверях, повідомляє сайт «Наше місто».

Було

Льодова арена – унікальний заклад спортивного дозвілля для дітей віком від 3 до 16 років, які займаються спортом, пов’язаним з льодовим покриттям (хокей, фігурне катання тощо). Загалом тут тренується близько 300 дітей.

Стало

У березні арена зазнала атаки з боку вандалів, невідомі розбили скло у двох дверях на центральному фасаді будівлі.

Комунальне підприємство «Молодіжне творче об’єднання», на балансі якого знаходиться арена, швидко та оперативно замінили розбиті двері.

Парк «Новокодацький», на території якого знаходиться арена, також час від часу страждає від зловмисних безрозсудних дій відвідувачів. Так, декілька днів тому вандали розбили вікна та пошкодили захисні ролети у пункті прокату спорядження. Черговий по місту Володимир Чорний дав завдання директору КП «Молодіжне творче об’єднання» Юрію Чорному відремонтувати, відновити  та пофарбувати зовнішній фасад пункту прокату до відкриття літнього сезону – до 1 червня.

Категорія: ЖКГ, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version