Skip to content

Допомога 2200 гривень від ЮНІСЕФ: хто в Україні отримає кошти в 2023 році

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Допомога від ЮНІСЕФ 2023

З початком повномасштабної війни міжнародні організації систематично надають різні види допомоги українцям. Одна з таких організацій – ЮНІСЕФ, яка надає грошові кошти. Хто з українців може претендувати на виплати, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ — це додаткова підтримка багатодітних українських сімей, які постраждали від війни.

В рамках програми багатодітним сім’ям виплачується допомога в розмірі 2 200 грн раз на місяць, але не більше як на п’ятьох осіб. Виплати надходять впродовж трьох місяців.

Реєстрація на програму грошової допомоги Спільно від ЮНІСЕФ була призупинена, наразі фонд виплачує гроші тим, хто подав заявки до 14 серпня 2022 року.

Хоч ЮНІСЕФ вже припинили приймання нових заявок на виплати, українці, які вже подали заявки, все ж зможуть отримати гроші у 2023 році.

Відповідно, якщо ви подали заявку на допомогу від ЮНІСЕФ, але досі не отримали виплати, у 2023 році гроші мають вам зарахуватися на рахунок, який ви зазначали під час реєстрації у програмі.

Читайте також: Перерахунок пенсій в Україні влітку: хто отримає більше грошей.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: