Skip to content

ДНУ ім. О. Гончара в новому навчальному році може змінити формат освітнього процесу (Ексклюзив)

Новини Дніпра: Ректор ДНУ Сергій Оковитий інтерв'ю

З початком широкомасштабної агресії росії проти України кардинальним чином змінилася доля окремих людей, сімей, трудових колективів. Установи та організації перелаштували свою роботу на військові рейки. Не виключення – заклади освіти. Зокрема, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара. Як працює університет в умовах війни розповів ректор вишу Сергій Оковитий, передає «Наше місто».

Ще до початку широкомасштабної агресії університет працював в екстремальних умовах. З березня 2020 року у світі вирувала пандемія коронавірусу. Освітній процес було переведено на дистанційний режим. Тому, після початку великої війни, працівники вишу певною мірою були готові до зміни формату роботи.

«Вранці 24 лютого 2022 року я провів нараду з проректорами, очільниками наших підрозділів, які можна віднести до критичної інфраструктури (цивільний захист, безпека праці тощо). Ми створили штаб. Мета його роботи – організація процесу життєдіяльності університету в умовах воєнного стану», – розказав Сергій Оковитий.

Зараз у виші розмірковують над можливістю переведення освітнього процесу з заочної форми навчання до змішаної.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: