Site icon Наше Місто

Дніпро – тюльпановий рай: де можна побачити найгарніші галявини весняних квітів (Фото)

Новини Дніпра: Де у Дніпрі зацвіли тюльпани

Минулого року у Дніпрі висадили понад 550 тисяч тюльпанів різних сортів та забарвлення. І цієї весни комунальники також не сиділи склавши руки. Місто перетворилося у тюльпановий рай. Проспекти, набережні та сквери наповнилися солодкими пахощами та яскравими кольорами весняних квітів та кущів, які вже встигли зацвісти. Журналісти “Наше місто” підготували для вас підбірку основних локацій з тюльпанами та іншими квітами.

Сквер “Прибережний”

Це одне з найпопулярніших місць відпочинку в Дніпрі. Сквер відкрився кілька років тому, а вже встиг захопити серця дніпрян і гостей міста своєю красою та сучасністю. Не так давно тут зацвіли білі магнолії.

Також біля скверу милують око різнокольорові тюльпани.

Крім того, це не єдине місце на Набережній Перемоги, де можна побачити тюльпановий рай.

Набережна на ж/м Сонячний

На М.Малиновського око тішать тюльпани білого, жовтого та помаранчевого кольорів. На набережній також квітнуть рожеві магнолії.

Оглядовий майданчик у парку Шевченка

Цьогоріч це місце стало ледь не найпопулярнішою фотозоною в місті. Аби сфотографуватися на фоні різнобарвних тюльпанів люди вишикувалися в черги.

Сквер Героїв

Тут тюльпани висаджені біля Інклюзивного парку, а також на Алеї Дипломатів. Крім тюльпанів у сквері ще квітнуть білі магнолії та крокуси.

Фото Валерія Кравченка та Володимира Федорищева

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version