Site icon Наше Місто

Кримінальні новини 1 травня: дніпровський Отелло та горе-водій

Кримінальні новини 1 травня: дніпровський Отелло та горе-водій

Кінець «чорним лісорубам», горе-водій та відкриття сезону фонтанів: про ці та інші події Дніпра за понеділок, 1 травня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто». 

Зніс світлофор

1 травня, на перехресті вулиці Набережної Заводської та проспекту Свободи сталася ДТП. Під час руху водій Nissan не впорався з керуванням та врізався у світлофор. Відео моменту події зафільмувала камера зовнішнього спостереження. Судячи з відео, керманич Nissan рухався по Набережній Заводській зі сторони Паруса о 12:10 у крайній правій смузі у напрямку центра. І на перехресті з проспектом Свободи водій не впорався з керуванням, після чого автомобіль почало заносити вправо, де він зіткнувся зі стовпом. На щастя, ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, водій міг перебувати в стані алкогольного сп’яніння, оскільки на наших очах чоловік відмовився проходити освідчення на “Драгері”. Усі обставини події з’ясовуються.

Сезон відкрито

У Дніпрі з перших чисел травня на доручення мера Бориса Філатова почали запускати фонтани. Вони багато років є улюбленими місцями для прогулянок та відпочинку дніпрян та справжньою гордістю міста. Серед перших запрацював фонтан “Сфера” на Набережній Січеславській – один із найпопулярніших у Дніпрі.

Загалом у Дніпрі зараз налічується 14 міських фонтанів. З настанням теплої погоди їх поступово запускатимуть. У сезон фонтани обслуговують близько 30 фахівців КП “Дніпроводоканал”, які стежать за всіма системами та забезпечують стабільну роботу. Все для того, щоб навіть у наш найважчий час дарувати городянам радість та естетичне задоволення.

Нарубали дров

Незаконна порубка лісу на понад 2 млн грн – на Дніпропетровщині шістьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру. Місцевий мешканець організував злочинну схему із незаконної порубки дерев у захисних лісових насадженнях на території Дніпровського району. До протиправної схеми він залучив 5-х своїх знайомих.  Чоловіків викрито під час рубки та вивезення чергової партії деревини. Внаслідок незаконної порубки лісу державі завдано понад 2 млн грн збитків.Наразі чотирьом фігурантам обрано запобіжні заходи – тримання під вартою, стосовно ще двох вирішується питання.

Дніпровський Отелло

У Дніпрі на вулиці Данила Галицького чоловік до смерті забив свою 49-річну співмешканку. Близько 17:50 вечора 29 квітня в одному з будинків між 34-річним чоловіком та його співмешканкою сталася сварка, під час якої він почав завдавати жінці ударів. Від отриманих травм жінка померла на місці. Вбивцю затримали та оголосили йому про підозру, триває слідство.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version