Skip to content

Дніпро відвідала Юлія Тимошенко: що відомо (Фото)

Дніпро відвідала Юлія Тимошенко - Наше Місто

29 квітня у Дніпрі побувала лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. До нашого міста вона завітала, щоб особисто взяти участь у звітно-виборчій конференції партії. Тим більше, що одне з головних питань на ній було – обрання нового керівництва. Крім того, учасники заходу обговорили ситуацію в державі, допомогу фронту і ВПО, а також перспективи політичного розвитку «Батьківщини» після Перемоги України у війні проти росії, повідомляє сайт «Наше місто».

 Дніпро відвідала Юлія Тимошенко - Наше Місто

Як відомо, обласне відділення партії Юлії Тимошенко у Дніпрі майже 20 років очолювала її рідна тітка по матері Антоніна Ульяхіна, яка нині представляє інтереси виборців ВО «Батьківщина» у Дніпропетровській обласній раді. Також вона є заступницею голови постійної комісії облради з питань соціально-економічного розвитку області, бюджету та фінансів. Всього у фракції наразі 8 членів цієї партії.

 Дніпро відвідала Юлія Тимошенко - Наше Місто
 Дніпро відвідала Юлія Тимошенко - Наше Місто

Керівництво представництва ВО «Батьківщина» в Дніпропетровській області – рідної для Юлії Тимошенко – члени партії довірили молодій, але вже досвідченій політикині, депутатці облради двох останніх скликань Олені Плахотник. Вона є докторкою економічних наук, професоркою, завідувачкою кафедри економіки та організації виробництва Дніпровського державного технічного університету.

«Ми всі дякуємо Антоніні Миколаївні за 18 років плідної роботи і вітаємо на цій важливій посаді її наступницю, сильну, молоду, красиву жінку, яка тепер буде вести обласний осередок партії «Батьківщина» до всіх перемог», – відмітила Юлія Тимошенко.

 Дніпро відвідала Юлія Тимошенко - Наше Місто

Олена Плахотнік своїм головним завданням сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення, назвала продовження системної роботи великої потужної партійної команди щодо допомоги військовим, бійцям ТРО, медичним закладам, де лікуються наші герої, переселенцям та всім, хто цього потребує.

У свою чергу, лідерка Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко зазначила, що зараз політичні сили країни єдині у допомозі фронту. Проте у партії є свої завдання та пріоритети, від яких «батьківщинівці» відмовлятися на збираються.

«В перший день війни ми склали партійні прапори. Ми всі об’єднались як незалежна команда без політичних вподобань і ми пішли боронити країну. Але у Верховній Раді у нас є різні позиції. Все, що стосується підтримки армії, все, що стосується співпраці з міжнародною спільнотою – ми завжди єдині. Але по питанням з продажу землі, державної власності, збереження наших ресурсів, резервів країни, тут партія «Батьківщина» займає власну, сильну і послідовну позицію», – підкреслила Тимошенко.

 Дніпро відвідала Юлія Тимошенко - Наше Місто

Як стало відомо на конференції, після перемоги над агресором представники «Батьківщини» будуть брати участь у виборах всіх рівнів для реалізації на практиці засад своєї політичної програми.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: