Skip to content

Пшонка відпочиває: як виглядає найдорожчий будинок, виставлений на продаж у Києві

У столиці України продають будинок за одинадцять з половиною мільйонів доларів. Елітна споруда розташована у Печерському районі Києва. Згідно з інформацією сайтів з продажу нерухомості, це найдорожчий маєток, що продається. Що ж такого особливого у цій пропозиції, пише сайт «Наше Місто» з посиланням на ТСН.

Будинок, площею 1000 квадратних метрів розташований на ділянці 10 соток. Ремонт у будинку виконаний за авторським дизайном у класичному стилі.

При облаштуванні п’ятиповерхового маєтку були використані чотири види італійського мармуру, двері з горіха з різьбленням та позолотою, паркет з канадського горіха, текстильні шпалери, ексклюзивна ліпнина та вітражі.

У будинку є басейн, спортзал, сауна, винний льох, кімната для персоналу, пральня і гараж.

До послуг майбутніх мешканців: зал для прийомів, вітальня-кінозал, їдальня, кухня, кімната для куріння, більярдна, балкони та тераса, кабінет, дві головні спальні з гардеробними та ванними кімнатами, чотири спальні з санвузлами, головний хол.

Новини Дніпра: найдорожчий будинок України - Наше Місто

У будинку встановлені: панорамний ліфт, централізована система очищення повітря, вентиляції та кондиціювання, відеоспостереження, електрощитова з випрямлячем струму та німецька побутова техніка.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: