Skip to content

Тягачі, пожежні авто та дрони: компанія “АТБ” лише за березень надала допомогу ЗСУ на 60 млн грн

Новини Дніпра: АТБ Маркет допомога ЗСУ

Мережа магазинів “АТБ” із самого початку широкомасштабної війни стала форпостом продовольчої безпеки країни, а також долучилась до допомоги військовим. Компанія “АТБ-маркет” продовжує підтримувати українських захисників, рятувальників та ВЦА, повідомляє “Наше місто”.

Лише за березень 2023 року були закуплені та передані:

  • 35 дронів та 3 тягачі для ЗСУ;
  • 10 пожежних машин для Львівської ВЦА;
  • 30 дронів для Миколаївської ВЦА;
  • Три пожежні машини для МНС м. Кропивницького

Нагадаємо, навесні минулого року компанія ініціювала національний проект “Заряджаємо ЗСУ та  зібрала й передала  на передову понад 300 тонн якісних харчів, товарів першої необхідності, медзасобів.

До річниці початку повномасштабного вторгнення рф  АТБ  запровадила благодійний проєкт “Сертифікат для ЗСУ” та “Сертифікат для медичних закладів”. Купуючи в магазинах АТБ ці спеціальні сертифікати-наліпки, покупці передають кошти на спеціальний рахунок для допомоги ЗСУ або медустановам. Загалом вже зібрано сертифікатів на суму понад 28 млн грн.

Також корпорація АТБ передала на потреби армії вже близько 1000 автомобілів спецпризначення. Загальна сума допомоги ЗСУ, добровольцям, постраждалим від ракетних ударів людям, медустановам, волонтерським організаціям тощо вже перевищує 400 млн гривень.

АТБ продовжує підтримувати українських захисників і робитиме це аж до нашої Перемоги!

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: