Site icon Наше Місто

Готуємо пиріг з лаваша та фаршу: простий рецепт за 10 хвилин

Випічку з ситною м’ясною начинкою люблять практично в кожній родині. Однак не в кожної господині є час і бажання витрачати час на створення тіста. Але вихід завжди знайдеться. Кореспондент «Наше місто» розповість, як швидко приготувати пиріг з лаваша з фаршем.

Інгредієнти:

Спосіб приготування

Цибулю наріжте невеликими кубиками, моркву натріть на тертці. Гриби наріжте брусками. Курячі грудки подрібніть в блендері або пропустіть через м’ясорубку.

У сковороді з невеликою кількістю розігрітої олії обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте моркву і протушкуйте п’ять хвилин. Викладіть гриби до овочів, обсмажте п’ять хвилин.

Додайте до сковороди фарш, ретельно перемішайте м’ясні грудочки в однорідну масу. Посоліть, поперчіть, додайте мускатний горіх. Томіть на помірному вогні до готовності м’яса.

Для приготування заливки в мисці збийте злегка сметану, яйця і сіль. Сир натріть на великій тертці.

Форму для запікання змастіть олією і застеліть лавашем, зробіть високі борти. Наверх лаваша викладіть 1/3 начинки, трохи посипте сиром і полийте трьома ложками заливки.

Інші два листи лаваша обріжте під розміри форми, по черзі викладіть, змастіть начинкою і залийте заливкою.

Верх пирога акуратно накрийте цілісним шматком лаваша, сховайте під нього всі нерівності. Посипте сиром, полийте заливкою, що залишилася, і прикрасьте грибами.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Розріжте пиріг на шматочки і подайте до столу.

За матеріалами ТСН

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version