Skip to content

Била і не дозволяла митися: у найстаршої матері України через знущання забрали 12-річну доньку

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Валентина Підвербна забрали дитину

Найстаршу матір України Валентину Підвербну з Чернігова можуть позбавити батьківських прав. Жінка народила донечку Анну-Марію у 65 років. Дівчинка виклала у соціальні мережі інформацію про систематичні знущання з боку матері, повідомляє “Наше місто”.

У мережі з’явилися повідомлення від Анни-Марії, доньки Валентини Підвербної, де вона стверджує, що її мати фізично та психологічно насильно поводиться з нею. Вона описує, що мати б’є, дряпає, кричить, лається нецензурними словами, цькує та забороняє їй митися.

На наступний день, дівчинка опублікувала аудіозапис, в якому заявляє, що їй потрібна операція на оці, щоб уникнути косоокості на все життя. Однак жінка, яка має схожий голос на голос Валентини Підвербної, відповідає їй відмовою.

При спілкуванні з соціальними службами неповнолітня підтвердила інформацію, яку вказала в публікації, та попросила, щоб її забрали від матері. Комісією було складено акт оцінки рівня безпеки дитини. Його визначено як небезпечний. Наразі дитина перебуває у лікарні, де її оглядають спеціалісти.

За неналежне виконання батьківських обов’язків на матір дівчинки склали адміністративні протоколи.

Читайте також: Про поїздки на передову, інтерв’ю з вагнерівцем та плани на майбутнє: ексклюзив з військовим кореспондентом.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: