Site icon Наше Місто

Скандал в Одесі: 82-річна викладачка звільнилася після скарги студента на її викладання російською

Скандал в Одесі: 82-річна викладачка звільнилася після скарги студента на її викладання російською

В Одеському театрально-художньому фаховому коледжі стався мовний скандал. Там звільнили 82-річну викладачку музики та історії мистецтв після того, як студент поскаржився на її викладання російською. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ТСН.

Як повідомляється, під час пари в театрально-художньому коледжі студент відмовився слухати роботи російських композиторів, а згодом подав скаргу на викладачку за спілкування російською мовою. Керівництво навчального закладу нібито не розібралося в ситуації й змусило жінку звільнитися.

В Одеському театрально-художньому фаховому коледжі підтвердили, що викладачка звільнилася після скарги студента. Однак наголосили, що жінку ніхто не змушував до цього.

За словами секретарки навчального закладу, після наради викладачці запропонували написати заяву за власним бажанням, на неї ніхто не тиснув. Вона припустила, що жінці у поважному віці, ймовірно, було важко перелаштуватися. Тим паче, під час дистанційного навчання, коли всі заняття проходять онлайн, додала вона.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version