Skip to content

Час повертати своє: поліцейський з Дніпропетровщини очолив штурмову роту в бригаді «Лють»

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Владислав Надточий бригада "Лють"

Владислав Надточий прийшов працювати в поліції у 2016 році. Вирішив, що треба йти, коли оголосили набір в нову патрульну поліцію. Повномасштабне вторгнення росії до України внесло корективи і в життя правоохоронців. Владислав вирішив для себе, що хоче бути у складі бригади «Лють». Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ГУНП в Дніпропетровській області.

Коли почали формуватися штурмові бригади, чоловік зрадів можливості брати безпосередню участь у зіткненнях з ворогом.

“Я одразу вирішив, що маю бути у складі бригади «Лють», допомогти ЗСУ знищити всіх окупантів та власними силами вигнати росіян з української землі. Пройшов всі необхідні етапи відбору – і тепер я командир штурмової роти бригади «Лють». Серед бійців нашого підрозділу є ті, хто має за плечима службу в поліції, є і добровольці, які прийшли з цивільного життя, але мають необхідні для служби навички. У підрозділі багато побратимів, з якими ми пліч-о-пліч працювали у патрульній поліції. Знаю, що на них можна буде покластися і в бою. Як командир, переживаю та вболіваю за кожного свого підлеглого. Для будь-якого підрозділу головне – виконати бойову задачу, при цьому вберегти особовий склад, щоб всі повернулися додому живими і здоровими» – зазначає поліцейський.

Владислав розповідає, що новостворений підрозділ оснащений новітньою зброєю та технікою. Професійні інструктори навчають їх управляти бронетехнікою, набувати досвід володіння артилерійським, снайперським та іншими видами озброєння.

«Зараз приділяємо багато часу навчанню та відпрацюванню, щоб у зоні бойових дій досконало володіти тактикою бою. Поряд з цим підрозділ проходить бойове злагодження, що також потребує час. Це робить нашу роту єдиним організмом, який спроможний ефективно виконувати поставлені штурмові задачі» – впевнений він.

Читайте також: Її маршрутку і сонячну посмішку знає все місто: історія водійки 60-го маршруту Наталії Силки.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: