Site icon Наше Місто

Ніхто навіть не здогадувався: що буде, якщо заварити чай у холодній воді

У переважної більшості поціновувачів чаю цей напій асоціюється з киплячим чайником з якого йде густа пара. Однак існує також культура холодного чаювання. При цьому насолоди від такого напою анітрохи не менше, а корисних мікроелементів при холодному заварюванні залишається в напої вдосталь. Про це повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на Ukr.Media.

Загальновідомо, що до складу чаю входять вітаміни різних груп.

Але при термічній обробці частина корисних речовин просто гине. Тому, якщо застосовувати холодний метод заварювання, більшість вітамінів можна буде зберегти, вважають дієтологи.

У чому різниця

Заварюючи чай у холодній воді, його смак серйозно відрізнятиметься від того, до якого звикли багато людей. За правильної технології заварювання смак напою стане соковитим і яскравим. Щоб досягти цього, необхідно чітко дотримуватися правил приготування.

Спосіб холодного заварювання

Термін заварювання чаю в холодній воді залежить від того, який сорт вибрати. Якщо розглядати чорний або зелений чай, він заварюватиметься близько 4 годин.

Новини Дніпра: заварювання чаю у холодній воді - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version