Skip to content

29 ТЦ, лікарня Мечникова, суди і автовокзал: невідомі «мінували» Дніпро усю ніч

Невідомі «мінували» Дніпро усю ніч - Наше Місто

Традиційно цієї ночі не спалося «мінерам», які не давали спокою надзвичайникам та правоохоронним органам. За минулу добу надійшло 4 повідомлення про замінування, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

Так, повідомлення про замінування надійшло на електронну пошту «Дніпровського індустріального  коледжу» та «Професійного училища №17». Під час обстеження вибухових матеріалів не виявлено.

В СБУ невідомі повідомили про замінування судів, торгівельних центрів, Дніпровських районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Співробітники поліції обстежили 62 об’єкти: 8 будівель Дніпровських районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, 14 приміщень судів, 1 будівлю Дніпропетровської обласної державної адміністрації, 29  торгівельних центрів, 1 будівлю СБУ. Інформація про замінування не підтвердилась.

Повідомлення про замінування також надійшло на електронну пошту «Дніпровської Обласної Клінічної лікарні ім. І. І. Мечникова».

Поліція обстежила будівлю, проте жодних вибухових матеріалів не виявлено.

До чергової частини Дніпровського районного управління поліції по лінії «102» надійшло анонімне повідомлення з мобільного телефону про те, що автовокзал заміновано.

Співробітники поліції обстежили будівлю, повідомлення про замінування виявилося хибним.

Категорія: Війна, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: