Site icon Наше Місто

За вуха не відтягнеш: рецепт «фальшивих» відбивних нашвидкоруч

Якщо ви чекаєте гостей, або хочете свою родину пригостити надзвичайно смачною стравою – приготуйте їм ніжні відбивні. До речі, для цього не завжди потрібно відбивати м’ясо. Є простий та недорогий рецепт. Пише сайт «Наше Місто» з посиланням на Уніан.

Для традиційних відбивних можна використовувати не тільки свинину. А також яловичину, курятину та індичку.

Але є рецепт, який підкорить кожного – «Фальшиві» відбивні. Вони не поступаються за смаком звичайним. Та й часу на їхнє приготування потрібно менше.

Інгредієнти

Приготування

Фарш змішуємо зі спеціями, в тому числі і сіллю, після чого ретельно перемішуємо.

В окремій ємності збиваємо яйце, а в іншу насипаємо борошно.

Надаємо фаршу круглу або овальну форму.

Отримані «відбивні» пануємо в борошні та яйці.

Смажимо наш напівфабрикат на сковороді з двох боків до повної готовності. Якщо є бажання, то можна додати на одну із сторін сир та потримати під кришкою до двох хвилин, щоб він розплавився. Таким чином вийде варіант «по-французьки».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version