Якщо ви чекаєте гостей, або хочете свою родину пригостити надзвичайно смачною стравою – приготуйте їм ніжні відбивні. До речі, для цього не завжди потрібно відбивати м’ясо. Є простий та недорогий рецепт. Пише сайт «Наше Місто» з посиланням на Уніан.
Для традиційних відбивних можна використовувати не тільки свинину. А також яловичину, курятину та індичку.
- Перше правило – добре відбити м’ясо.
- Друге правило – правильне панірування з яйця та борошна. Спочатку добре відбите м’ясо потрібно обваляти в борошні, потім вмочити в яйця, після чого знову обваляти в борошні.
- Третє правило – смажити відбивні потрібно в добре розігрітій олії на середньому вогні. Важливо пам’ятати, що різне м’ясо готується різний час.
Але є рецепт, який підкорить кожного – «Фальшиві» відбивні. Вони не поступаються за смаком звичайним. Та й часу на їхнє приготування потрібно менше.
Інгредієнти
- улюблений м’ясний фарш – 400 г;
- спеції за смаком;
- яйце для панірування – 1 шт;
- борошно для панірування – 100 г;
- рослинна олія.
Приготування
Фарш змішуємо зі спеціями, в тому числі і сіллю, після чого ретельно перемішуємо.
В окремій ємності збиваємо яйце, а в іншу насипаємо борошно.
Надаємо фаршу круглу або овальну форму.
Отримані «відбивні» пануємо в борошні та яйці.
Смажимо наш напівфабрикат на сковороді з двох боків до повної готовності. Якщо є бажання, то можна додати на одну із сторін сир та потримати під кришкою до двох хвилин, щоб він розплавився. Таким чином вийде варіант «по-французьки».