Skip to content

За вуха не відтягнеш: рецепт «фальшивих» відбивних нашвидкоруч

Якщо ви чекаєте гостей, або хочете свою родину пригостити надзвичайно смачною стравою – приготуйте їм ніжні відбивні. До речі, для цього не завжди потрібно відбивати м’ясо. Є простий та недорогий рецепт. Пише сайт «Наше Місто» з посиланням на Уніан.

Для традиційних відбивних можна використовувати не тільки свинину. А також яловичину, курятину та індичку.

  • Перше правило – добре відбити м’ясо.
  • Друге правило – правильне панірування з яйця та борошна. Спочатку добре відбите м’ясо потрібно обваляти в борошні, потім вмочити в яйця, після чого знову обваляти в борошні.
  • Третє правило – смажити відбивні потрібно в добре розігрітій олії на середньому вогні. Важливо пам’ятати, що різне м’ясо готується різний час.

Але є рецепт, який підкорить кожного – «Фальшиві» відбивні. Вони не поступаються за смаком звичайним. Та й часу на їхнє приготування потрібно менше.

Інгредієнти

  • улюблений м’ясний фарш – 400 г;
  • спеції за смаком;
  • яйце для панірування – 1 шт;
  • борошно для панірування – 100 г;
  • рослинна олія.
Новини Дніпра: рецепт "фальшивих" відбивних - Наше Місто

Приготування

Фарш змішуємо зі спеціями, в тому числі і сіллю, після чого ретельно перемішуємо.

В окремій ємності збиваємо яйце, а в іншу насипаємо борошно.

Надаємо фаршу круглу або овальну форму.

Отримані «відбивні» пануємо в борошні та яйці.

Смажимо наш напівфабрикат на сковороді з двох боків до повної готовності. Якщо є бажання, то можна додати на одну із сторін сир та потримати під кришкою до двох хвилин, щоб він розплавився. Таким чином вийде варіант «по-французьки».

Новини Дніпра: рецепт "фальшивих" відбивних - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: