Skip to content

Це вже схоже на Європу: як у Дніпрі пенсіонерка покарала нахабного маршрутчика

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Пенсіонерка покарала маршрутчика

Штаб Взаємодопомоги Громадської ради Дніпра продовжує обробляти звернення громадян, щоб завдяки спільній роботі з міською радою вирішувати нагальні питання. Так, до Громадської ради звернулась пенсіонерка з проблемою щодо перевезення на одному з міських маршрутів, пише “Наше місто” з посиланням на телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана.

Жінка повідомила, що на маршруті №44 водій відмовився її підвезти, хоча вона показала посвідчення. Він аргументував це тим, що їде на ремонт. Подібний випадок вже траплявся з нею рік тому, через що вона змушена користуватись трамваєм, до якого має йти 20-25 хвилин, що не завжди зручно.

Громрада миттєво відреагувала на звернення та надіслала запит до відповідного департаменту міської ради. Представники департаменту в свою чергу провели бесіду з перевізником. Ось як розповіла про результат звернення сама пенсіонерка.

“Супер! Оце реакція! Просто неймовірно!

Двічі дзвонили з “Дніпробасу” з вибаченнями! Обіцяли покарати водія. Ну, вперше це, напевно, буде догана, але хоч хтось йому з начальства зауваження зробить, бо з нами, пенсіонерами, воювати легко…

Пропонували фіксувати подібні факти на фото та відео.

Безмежно вдячна за таку працю! Це вже схоже на Європу!

Ви вселяєте надію, що і в цій країні хоч наші не діти, то онуки почуватимуться людьми!

Ще раз дякую! Супер!», – повідомила пенсіонерка.

Завдяки небайдужості мешканців, які повідомляють про подібні випадки, спільним зусиллям Громадської ради та міської влади, вдається тримати якість пасажирських перевезень у Дніпрі на належному рівні. Питання якості перевезень завжди на контролі міської влади. 

Нагадаємо, заявки можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово.Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: