Site icon Наше Місто

Дала дорогу в життя тисячам учнів: у Дніпрі померла видатна вчителька

Новини Дніпра: Померла вчителька Герасименко Валентина

У Дніпрі пішла з життя видатна вчителька, екс-директорка КЗО “Середня загальноосвітня школа 117” ДМР Герасименко Валентина Іллівна. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на допис в группі “Березанівка – мій райончик”.

Все своє професійне життя Валентина Іллівна присвятила педагогічній ниві. З 1974 року працювала тільки в одному навчальному закладі. За весь час своєї трудової діяльності зробила чимало для розвитку та процвітання рідної Березанівки. Спочатку була педагогом- організатором, потім вчителем, а згодом директором школи №117.

“Була високоморальним педагогом та керівником. Її любили учні, поважали працівники.Заслужила серед освітянської спільноти повагу та авторитет, була відзначена знаком “Відмінник освіти України” та почесними грамотами Міністерства освіти України, подяками від міського голови.

Висока професійна майстерність Валентини Іллівни, її життєва мудрість, організаторський талант назавжди залишаться у вдячній пам’яті педагогічного, учнівського та батьківського колективів, високим зразком для наслідування.

Нехай у серцях всіх, хто знав Валентину Іллівну, залишиться її світлий образ”, – написали у дописі.

Вічна пам’ять…

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі помер відомий бодібілдер.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version