Site icon Наше Місто

Вбивця – в першу чергу ви: у Дніпрі жінка шукає власницю великого чорного пса, який до смерті загриз її улюбленицю

Новини Дніпра: Собака загриз собаку біля магазину

В районі зупинки Софії Ковалевської трапилась трагедія для однієї з дніпровських родин – великий собака загриз їх маленьку собачку. Сталось це декілька днів тому. Тепер в соціальних мережах шукають власницю агресивної тварини, пише “Наше місто” з посиланням на пост Ольги Бандури.

Як розповіла авторка посту, вона ж власниця собачки, що постраждала, великий собака був прив’язаний біля магазину. Його хазяйка пішла робити покупки, залишивши тварину на дворі. Собака відв’язався та накинувся на тваринку Ольги. Врятувати домашнього улюбленця не вдалось. 

В коментарях люди розділились на дві групи. Перша – співчуває втраті Ольги та обурені тим, що прив’язаний собака був без намордника.

Інші ж коментатори вбачають в трагедії і провину самої Ольги. За їх словами, вона, побачивши небезпеку, мала б взяти свою собачку на руки.

Згідно з законодавством, власники несуть відповідальність за шкоду, спричинену їх собакою. Нагадаємо, що собака повинен бути в амуніції (нашийник або шлея, повідець, намордник). Власник не має права залишати прив’язаного собаку без догляду.

Якщо бачите такі випадки – телефонуйте в поліцію. Навіть, якщо собака не проявляє агресію до людини, у нього може бути зооагресія.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version