Site icon Наше Місто

Протягнув зубами 6 автівок: у Дніпрі спортсмен-екстремал замахнувся на рекорд Гіннеса (Ексклюзив)

Дніпровський спортсмен-екстремал Дмитро Грунський відомий своїми досягненнями, рекордами та допомогою ЗСУ. Нещодавно хлопець протягнув на тросі, прикріпленому до шиї, вагон метро, що важить 32,5 тонни! І таким чином Дмитро встановив подвійний рекорд: Гіннеса та Національний рекорд України. Але головний меседж  цього досянення був не екстрім чи рекорди, а допомога ЗСУ та заклик донатити ще більше, передає журналіст “Наше Місто”.

Днями екстремал зважився на нове досягненя – це спроба встановлення рекорду Гіннеса.

Хлопець протягнув шість автівок на 30 метрів 70 см виключно…зубами!

Процес зважування авто

Попередньо кожну автівку зважили. Також на ваги встали і водії автомобілей.

Таким чином загальна вага склала близько 7 600 кг.

«Сьогодні ви стали свідками підготовки до встановлення рекорду Гіннеса. Спосіб доволі екстравагантний.Я давно виконую силові номери, і цей спосіб буксування був у мене в арсеналі. Подав заявку на Гіннеса, і от вони запропонували, щоб цей рекорд був встановлений. Більше ніж 20 років його ніхто не міг повторити, тому що насправді важко організаційно зібрати машини, знайти площадку, що підходить, на якій можна протягнути таку зв’язку машин. Я вдячний компанії WayUpDrive2, яка надала нам ці автомобілі» – каже Дмитро.

Спочатку Дмитро робив тренувальні спроби за допомогою троса на тілі.

Тепер екстремал збирає усі документи, фото та відеофіксацію спроби та надсилає до Комітету рекордів Гіннеса. Далі вже рішення за Комітетом – чи зарахувати спробу Дмитра як світовий рекорд. До речі, для встановлення рекорду також потрібні й офіційні свідки, одним із яких стала журналістка холдингу «Наше Місто» Дарина Сухоніс.

«Ми не вперше працюємо з Дмитром, він відомий спортсмен. І в мене немає сумніву, що сьогодні він таки встановив рекорд. Але не менш важливим є те, що він присвячує всі свої досягнення Збройним Силам, збирає донати і підтримує медійний інтерес до проектів, аби люди продовжували донатити і наближати перемогу. А от сам рекорд дійсно вражає, на тренувальних спробах ми з оператором сиділи в першій машині, коли Дмитро тягнув зв’язку. Це просто неймовірно!»  – каже дівчина.


Дмитро каже, що зміг би навіть зробити все це з більшою кількістю машин.

«Мої особисті відчуття, було навіть легко. Можна було навіть не тільки 6, але навіть 7 чи 8 автомобілів. Але тут все залежить від того, чи обрали ми правильні ракурси, чи  задовольнить їх та документація, яку ми зберемо. Тому все залежить лише від їх рішення. Будемо чекати!» – каже спортсмен.

Журналісти холдингу «Наше місто» слідкуватимуть за процесом фіксації рекорду і надалі.

Фото: Сергій Бараненко

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version