Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 10 квітня: пухнастий порятунок та довгоочікуване повернення

Ксенія Куземко

Пухнастий порятунок та довгоочікуване повернення: про ці та інші надзвичайні події понеділка, 10 квітня, дивіться у відео Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Пожежа у мікроавтобусі

Загорівся просто на зупинці. Сьогодні вночі в Дніпрі на вулиці Литовська спалахнув Мерседес спринтер. На місці рятувальники з’ясували, що вогонь охопив моторний відсік машини. Пожежникам вдалося загасити його за 10 хвилин. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Не гальмуй

У понеділок, 10 квітня, на проспекті Дмитра Яворницького та вулиці Андрія Фабра сталася ДТП. Зіштовхнулися автомобілі Chery та Mitsubishi. Момент аварії зафільмували камери ситуаційного центру Дніпра. Судячи з відео, Chery рухався по проспекту Яворницького в бік центра міста. Mitsubishi розпочинав рух зі світлофора по Фабра в бік Лесі Українки. Сталося зіткнення. Попередньо, обійшлося без постраждалих. Усі обставини з’ясовують працівники поліції.

Довгоочікуване повернення

Співробітники мережі МакДональдз у Дніпрі посилено готують ресторани до відкриття. На вул. Юрія Кондратюка на цих вихідних на вулиці навіть поставили декілька столиків і розкрили парасольки на літньому майданчику. Працівники виконували благоустрій території, зокрема, підрізали кущі і дерева, лагодили асфальтне покриття, щось підфарбовували та мили. Створюється враження, що до відкриття залишилися лічені дні. Тоді як, згідно з офіційною інформацію, МакДональдз у Дніпрі повинні відкритися в кінці квітня. Пара-па-па-пам, я це люблю!

Колаборанти в паніці

На Дніпропетровщині судитимуть чоловіків, які заперечували окупацію і виправдовували агресію рф проти України.Дніпрянин з проросійськими поглядами неодноразово у забороненій соцмережі виправдовував дії окупантів. Житель Новомосковського району у фейсбуці публікував відео з антиукраїнськими наративами. Під час обшуків за місцями мешкання обвинувачених вилучено мобільний телефон та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності. Обвинувальні акти скеровано до суду за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури. Їм загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років. 

Пухнастий порятунок

Вранці до рятувальників зателефонував занепокоєний чоловік. Він повідомив, що його цуценя впало в колодязь. Подія трапилася на території приватного будинку, розташованого на вулиці Центральній у селі Котовка Новомосковського району. На місці надзвичайники побачили собача у вузькому, порожньому колодязі, глибиною орієнтовно 5 метрів. Щоб звідти дістати тварину, використали рятувальне спорядження та підручні засоби. Ціле та неушкоджене цуценя підняли на поверхню та передали власнику.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: