Site icon Наше Місто

Дієтичний рецепт: як спекти паску без шкоди для фігури

Святкування світлого Великодня має відбуватись розумно, не завдаючи шкоди здоров’ю. Особливо враховуючи безліч традиційних смаколиків. Тому до цього особливого дня можна приготувати дієтичні паски. Навіть тим, хто звик до здобної випічки, цей рецепт обов’язково сподобається, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ТСН.

Така паска готується дуже швидко, а для тіста не потрібно дріжджів і борошна. 

Інгредієнти

Приготування

В мисці змішайте домашній сир, яйця, розтоплене вершкове масло, сіль і збити до пастоподібної консистенції. Додати до суміші кокосове і мигдальне борошно, замінник цукру, розпушувач і ванілін. Добре перемішати, додати цедру і подрібнені горіхи, ще раз перемішати.

Змастити форму маслом, викласти тісто. Ущільнити, щоб не було порожнин. Найкраще брати паперову чи металеву форми.

Розігріти духовку до 180 градусів, поставити тісто на 40-50 хв або поки шпажка не буде виходити сухою. Вимкнути духовку і залишити паску там ще на 10 хвилин.

Вийняти з духовки, накрити рушником і тримати до повного охолодження.

Глазур

За цей час можна приготувати глазур. Додати до сухого молока порошок «Еритрит» і добре перемішати. Додати 2 столові ложки гарячої води, перемішати і ретельно розтерти. Залишити на 5 хвилин.

Глазур може вийти трішки рідкуватою, тоді можна додати ще трішки сухого молока і розтерти. Змастити охолоджену паску, прикрасити на свій смак.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version