Skip to content

Гора штучних квітів: на Червоному Камні мешканці ховають померлих тварин посеред зеленої зони

Кладовище тварин на Червоному Камені - Наше Місто

У Дніпрі мешканці продовжують ховати померлих домашніх улюбленців у зеленій зоні на ж/м Червоний Камінь. Нагадаємо, що там є велике кладовище, де знайшли свій останній прихисток багато собак, котів, гризунів і т.д. Проте дехто, напевно, хоче усамітнення. Чи для померлої тваринки, чи для себе – незрозуміло. І облаштовує могилки подалі від кладовища – у глибині посадки. Саме таке поховання і потрапило на очі журналістів сайту «Наше місто».

Всього у місті вісім великих кладовищ тварин, і всі вони – нелегальні. Згідно з українським законодавством, померла домашня тварина є не трупом, а матеріалом, і цей матеріал треба утилізувати.

Кладовище тварин на Червоному Камені - Наше Місто

Загиблі та померлі тварини відповідно до затверджених міськрадою правил повинні піддаватися кремації. Проте цієї процедури притримуються одиниці. Більшість несуть померлих тварин у зелені зони, розміщені недалеко від місця проживання, щоб потім була можливість прийти на могилку. Люди не задумуються, що роблять, забруднюючи місця прогулянок і відпочинку ядовитим поліетиленом  і т.д.

Штучні квіти, будівельне сміття… Звичайно, що хтось так хотів увіковічнити пам’ять про свого улюбленця. Але ж у чому завинила природа?!

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: