Skip to content

Символ молодості і краси: у Дніпрі на ж/м Парус зацвіла японська вишня (Фото)

Новини Дніпра: Зацвіла японська вишня - Наше Місто

Квітучий весняний день в Новокодацькому районі: розові хмари сакури, яскраво-жовті кущі форзиції на тлі смарагдового газону та кущів ялівця тішать око відвідувачів Молодіжний парк «Новокодацький» та алеї по вул. Моніторна. Саме там зараз цвіте японська вишня «Канзан», яку ми більше знаємо як сакуру, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на департамент парків та рекреації Дніпровської міської ради

Новини Дніпра: Зацвіла японська вишня - Наше Місто

 «Канзан» – найбільш розповсюджений сорт декоративної японської вишні у Дніпрі. Сорт названий на честь японської гори. Підняті гілки утворюють крону в вигляді перевернутого конуса. Відносно стійкий до низьких температур і адаптується до широкого діапазону грунтових умов.

Новини Дніпра: Зацвіла японська вишня - Наше Місто

Сакура – всім відомий символ Японії та японської культури. З давніх-давен японці приклонялись перед цим гарно квітучим декоративним деревом. Японська аристократія, вправляючись у витонченості і вишуканості манер, проводила години під квітучими деревами, насолоджуючись легкими напоями, салонними іграми і складанням на дану тему віршів. Крім того, сакура – традиційний символ жіночої молодості та краси.

Новини Дніпра: Зацвіла японська вишня - Наше Місто

 Якщо є бажання насолодитися красою квітучих дерев та зробити гарні фото, радимо не зволікати, адже період цвітіння сакури – близько 2-3 тижнів.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: