Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 8 квітня: рятувальна операція та страшна знахідка

Рятувальна операція, страшна знахідка та масштабна аварія: про ці та інші надзвичайні події суботи, 8 квітня, дивіться у відео  Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Стало зле

У Дніпрі на вулиці Березинській сталася смертельна аварія. Там водій Chevrolet влетів в будинок. Від отриманих травм кермувальник загинув. Попередньо, водій рухався вулицею Березинській. Під час руху водій втратив контроль над машиною та влетів в будинок. На місце прибули медики. На жаль, по дорозі до медичного закладу чоловік помер.

Танці на кістках

Днями у соціальних мережах розповсюджувалося відео, на якому на одному з міських кладовищ Дніпра зібралися підлітки. Діти вирішили влаштувати на місці поховань своєрідну вечірку. Школярі стрибали на могилах, лазили на хрести, фотографувалися та цілком весело проводили час. Подією зацікавилися поліцейські ювенальної превенції. Правоохоронці з’ясували, що відео датоване 5 квітня, а цвинтар знаходиться на вулиці Березинській. Окрім того, поліцейські з’ясували, що на відео присутні неповнолітні. Працівники ювенальної превенції за участі батьків та їх дітей провели профілактичну бесіду.

Страшна знахідка

Сьогодні вранці в Севастопольському парку виявили кістки на могильній плиті Олександра Поля. Страшну знахідку першими виявили співробітники міської ради. Наразі невідомо, чи належали ці кістки людині. На місце прибула поліція, яка зафіксувала факт злочину, встановить усі обставини події та відправить кістки на відповідну експертизу. Правопорушники обов’язково будуть знайдені та понесуть покарання згідно з законом.

Рятувальна операція

У Дніпрі майже добу шукали дев’ятирічного Івана Преображенського, який пішов із дому та зник. Його вдалося знайти. Вчора, близько 19:30 до рятувальників звернулися правоохоронці з проханням про допомогу у пошуку дитини. Вони повідомили, що неподалік власного будинку в Амур-Нижньодніпровському районі по обіді зник 9-річний хлопчик. На місце події прибули рятувальники. За допомогою квадрокоптеру з тепловізором фахівці ДСНС з повітря обстежили навколишню територію. Також за допомогою човна рятувальники оглянули берегову лінію уздовж річки Дніпро. Правоохоронці та волонтери шукали хлопчика у приватному секторі та прибережній зоні. Сьогодні дитину вдалося знайти поблизу водойми. Його направили до лікарні з попереднім діагнозом переохолодження. Також правоохоронці зазначили, що хлопчик не став жертвою злочину або нещасного випадку. Його повернули батькам.

Масштабна аварія

8 квітня, у Новоолександрівці сталася аварія. Тут зіштовхнулись фура та мікроавтобус з пасажирами. Пасажира та водія мікроавтобуса забрала швидка.

За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса забирав людей з зупинки. В цей час водій фури повертав в напрямку Дніпра. Його похитнуло, в наслідок чого відбулось зіткнення та фура перекинулась на бік. На місці працюють поліцейські. Вони з’ясовують усі обставини аварії.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: