Skip to content

Реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у Дніпрі: контакти і процедура

Черговий по місту, секретар міськради Олександр Санжара відвідав відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, який розташований по вул. Старокозацькій, 58. Там він перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо державної реєстрації фізичних осіб – підприємців. Зокрема, внесення змін про громадянство, видів економічної діяльності, зміни номера платника податків (паспортних даних), контактної інформації, ПІБ (заміна), адреси місця знаходження та первинної реєстрації фізичної особи-підприємця, повідомляє сайт «Наше місто».

Слід відмітити, що зміни щодо до громадянства, видів економічної діяльності, контактної інформації фізичної особи-підприємця вносяться безоплатно. За зміни ПІБ та адреси місця проживання ФОП сплачується адміністративний збір, який перераховується до бюджету міста.

Відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради єдиний в Дніпропетровській області здійснює обробку заяв, що не потребують сплати адміністративного збору, які надходять через єдиний портал державних послуг «Дія» в електронному вигляді з усієї України, та обробляє платні заяви по ФОПам, місцезнаходженням яких є Дніпропетровська, Донецька, Луганська області та м. Київ.

Якщо ви маєте на меті зареєструватись як фізична особа – підприємець, ви можете це зробити онлайн за допомогою порталу «Дія» або особисто звернувшись до державного реєстратора у відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради вул. Старокозацька, 58 

Графік роботи

  • понеділок – четвер 09:00 – 13:00, 13:45 – 18:00, 
  • п’ятниця 09:00 – 13:00, 13:45 – 16:45

Перелік документів, які потрібно для реєстрації ФОП:

  • • паспорт громадянина України;
  • • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • • бланк заяви про державну реєстрацію фізичної особи – підприємця (отримується  при зверненні).

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: