Skip to content

Гості з’їдять разом з тарілкою: незвичайний салат з куркою та часником

Салат з куркою – гідний претендент на звання головної святкової страви. В ньому всі інгредієнти так гармонійно смакують, що просто неможливо встояти. А готувати його просто і продуктів потрібно небагато. До речі, цей рецепт з сюрпризом. Подробиці повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ProstoWay.

Інгредієнти

  • філе — 2 шт.;
  • маринований огірок — 3 шт.;
  • корейська морква — 200 г;
  • твердий сир — 200 г;
  • майонез;
  • петрушка чи кріп.

Приготування

Філе для салату відваріть в підсоленій воді. Бульйон не виливайте, бо на ньому ще й суп можна зварити. Філе просто порвіть на волокна або наріжте смужками.

Сир натріть. Для краси та дизайну огірки наріжте тонкими смужками. Якщо хочете швидше, то натріть на тертці. Додайте моркву.

Новини Дніпра: салат з куркою та часником- Наше Місто

Змішайте всі інгредієнти разом. І обіцяний сюрприз – додайте вичавлений часник. А тепер просто заправте майонезом та додайте посічену зелень. Смачного!

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: