Skip to content

Де у Дніпрі можна сфотографуватись з “мертвим путіним”

Дарина Сухоніс

Сфотографуватись з мертвим путіним та послати подалі російський корабель. Звучить якось не зрозуміло? Але насправді у Дніпрі відновив роботу Музей фото ілюзій і саме тут можна зробити цікаві та незвичні світлини! Журналісти холдингу “Наше Місто” завітали до музею.

Дві велики кімнати і безліч фотозон – музей знаходиться на останньому поверсі ТЦ Європа. Перебувати у музеї фотоілюцій можна необмежену кількість часу.

“Повна вартість квитка 200грн, якщо записатись через Інстаграм або телефон, можна отримати знижку, у будні тоді ціна буде 160грн\1 людина в 1 залу, а у вихідні 180грн. Наші відвідувачі це звичайно сім’ї з дітьми але бувають і різні випадки – літні люди і військові часто заходять сфотографуватись з маркою і каміном! Їм більше нічого не потрібно, окрім саме цих локацій” – розповідає адміністраторка Ірина.

Дві найпопулярніші локації

Біля кожного макету позначка як саме правильно зробити світлину, аби ілюзія вдалась. Подібний музей є в Харкові, але зараз через напад рф на Україну він тимчасово не працює. Також Музей фотоілюзій є і у столиці.

Щоб зробити класні знімки, не потрібно бути професійним фотографом. У нас вийшли веселі та креативні світлини просто на телефон.

“Також популярні банка згущеного молока, людина – павук. Кожному своє! В нас багато локацій кожен знайде те що йому подобається”

“Мета нашого Музею – нові емоції, враження і перезагрузитися, перестати думати про погане трішки зробити свій день краще!” – каже Ірина.

І це дійсно так. Якщо ви активний користувач соцвіальних мереж, то тут ви зможете зробити дійсно незвичний та цікавий контент. А для родин з дітками це просто занурення у казку та світ, де оживають мультики та фільми.

Категорія: Афіша, Відео, Війна, Фотогалерея

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: