Skip to content

Найуспішніші дати для контрнаступу ЗСУ: астролог про умови, на яких закінчиться війна

Контрнаступ ЗСУ можливий протягом квітня-травня, про це сказав міністр оборони України Резніков. У той же час астролог Володимир Бадіян дав прогноз щодо періоду, який буде сприятливим для просування ЗСУ. Про це повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на ТСН.

«Найсильнішим місяцем для просування має бути квітень, це буде після Великодня – 21-22 квітня. Деякі моменти будуть навіть 5 квітня. У нас є можливості, тому завоювання будуть. путін робить все, що він каже, триває ядерна маніпуляція. Він буде йти до кінця, поки живий. Але він сам. По-справжньому його ніхто не підтримує, хоча купують у нього нафту. Війна має закінчитися раптово. Вони просто відійдуть. У 2024 році ми вступимо в коаліцію. Це поки що єдиний вихід для України. Рано чи пізно сюди прийде Китай. Може бути і таке, що ми об’єднаємося з росією проти Китаю.Рано чи пізно Китай матиме свої претензії на все. Ми ще можемо це побачити», – вважає Бадіян.

Також він прогнозує, що навесні або восени можуть відбутися перемовини з країною-окупантом рф. російський диктатор путін може піти на переговори з двох причин – або якщо він чи хтось із його оточення матиме серйозні проблеми зі здоров’ям, або якщо Україна здобуде якусь важливу перемогу на фронті, каже астролог.

«Другий сценарій – навіть якщо путін не залишиться, у нас не буде спокою, якщо ми віч-на-віч залишимося з росією. У росії такий менталітет і спотворена історія, у них 100-відсоткове розуміння, що Україна – це росія. Це буде тривати до того моменту, поки не будемо мати ядерну зброю або коаліцію. Але коаліцію завтра я не бачу. НАТО не допомагає і допомагати не збирається. У нас буде коаліція тих держав, які зацікавлені. Це буде такий пояс між росією та Європою. Першою країною, яка зацікавлена – Польща», – вважає астролог.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: