Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: оперативна ситуація на вечір 1 квітня

Аліна Рудич

Станом на 18:00 аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» завершила аварійні роботи на проспекті Гагаріна, 112. Відновлено подачу води у будинки № 100-124 на проспекті Гагаріна.

У Новокодацькому районі міста продовжуються роботи з промивання магістральних водоводів у районі вулиць:

  • Велика Діївська,
  • Гідропаркова,
  • Метробудівська,
  • Моніторна та прилеглих.
    Роботи проходять без відключення водопостачання.

КП «Дніпроводоканал» піклується не лише про забезпеченням стабільної подачі води, а й вживає усі можливі заходи для покращення якості води, працюючи безперервно 24/7.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Станом на 18:00 знеструмлення чи аварійні ситуації на підвищувальних та насосно-фільтрувальних станціях відсутні.

Бригади КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста у разі необхідності готові оперативно приступити до ліквідації аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян по очищенню каналізаційних мереж, а також ліквідацій пошкоджень на мережах водопостачання.  

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи іншими послугами, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

(056) 732-12-12   

(095) 732-12-12   

(096) 732-12-12   

(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, ЖКГ

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: