Skip to content

У Дніпрі жорстоко вбили 4-річну дитину: поліція підозрює співмешканця матері

У Дніпрі 29-річний чоловік завдав 4-річному  хлопчику декілька ударів у живіт та по тілу. Від отриманих травм дитина померла. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

За інформацією правоохоронців, 30 березня надійшло повідомлення про смерть 4-річної дитини в одному з будинків в Новокодацькому районі міста Дніпра. Під час огляду на тілі хлопчика були виявлені тілесні ушкодження. 

«Працівники відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції з’ясували, що до загибелі дитини причетний співмешканець матері. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

31 березня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування. 

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: