Skip to content

Дніпро піклується: у місті для зручності пасажирів трамвайні колії ремонтують уночі

Міський голова Дніпра Борис Філатов поставив завдання відремонтувати аварійні ділянки трамвайних колій, аби безпечно перевозити пасажирів. Комунальники працюють уночі, щоб не зупиняти рух трамваїв удень. Уночі проти 31 березня роботи виконали на розвортному кільці трамвайного маршруту № 15, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Ділянка трамвайного полотна була вже в аварійному стані. Тому ухвалили рішення її капітально відремонтувати. Загалом йдеться про заміну рейок протяжністю 100 метрів в обидвох напрямках, а також тяг, шпал, баласту тощо. Передусім це безпека руху трамваїв, а відтак і пасажирів. Також завдяки ремонту пришвидшиться рух вагонів на цій ділянці», — розповів провідний фахівець комунального підприємства  «Дніпровський електротранспорт» Нікіта Керенцев.

Водночас майстер дільниці капітального ремонту служби колії КП «Дніпровський електротранспорт» Родіон Овезов зазначає: «Шпали вже геть вичерпали термін експлуатації. Улаштуємо нове нижнє та верхнє полотно. Роботи проводимо вночі, аби не зупиняти трамвайний рух вдень і не обмежувати пересування іншому транспорту. У ремонті задіяна бригада з 20 осіб, а також спецтехніка. Нині ремонтуємо ділянку завдовжки 25 метрів. Усі роботи по ній закінчимо до ранку. А далі продовжимо виконувати ремонт тут теж вночі».

Категорія: Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: