Skip to content

Залишилось кілька днів: у YASNO зробили важливу заяву щодо передачі показань лічильника

Ксенія Куземко

Для визначення фактичного обсягу споживання жителям Дніпропетровщини потрібно фіксувати та передавати показання електролічильника за два дні до кінця місяця і до 2 числа включно. Повідомити дані можна за допомогою зручних онлайн-сервісів або через інтерактивне меню, зателефонувавши до контакт-центру YASNO, пише «Наше місто».

Мешканці Дніпропетровщини можуть дистанційно передати показання в Особистому кабінеті, через форму на сайті, на сторінці Facebook або через чат-бот у viber чи telegram.

Клієнти, які не користуються цими сервісами, можуть подзвонити до контакт-центру та без з’єднання з оператором повідомити дані через інтерактивне меню. Для цього потрібно:

  • зателефонувати за номером (056/050/067/093) 770 11 55
  • прослухати підказки сервісу самообслуговування
  • обрати тип лічильника: однозонний чи двозонний
  • ввести з клавіатури номер особового рахунку, який складається з 12 цифр та починається на 522
  • ввести поточні показання лічильника з клавіатури

У випадку, коли показання у такий спосіб не будуть зафіксовані, клієнт автоматично перейде у чергу на з’єднання з оператором.     

Нагадаємо, якщо клієнт жодним зі способів вчасно не повідомляє показання лічильника, споживання визначається по-середньому – виходячи з даних, які були передані у попередні періоди. У цьому разі розрахований обсяг може не відповідати фактичному споживанню у поточному місяці. Тому, щоб завжди сплачувати лише за використані кВт∙години, достатньо у будь-який зручний спосіб регулярно передавати показання лічильника постачальнику YASNO або своєму оператору системи розподілу.    

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: