Skip to content

Настя Каменських перенесла концерти та заговорила голосом Зеленського: що сталося (Відео)

Відома українська співачка Настя Каменських заявила в instagram, що вона втратила голос. Сталося це, за її словами, через новоутворення у голосових з’вязках. Це не дозволяє співачці повноцінно працювати. Зірка повідомила, що їй потрібно терміново пройти курс лікування. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на офіційну сторінку співачки.

«Якщо не зробити цього зараз, я можу втратити голос назавжди. На концертах я співаю наживо. Це особлива відповідальність. Тисячі людей приходять на концерти, щоб відволіктися та задонатити на військові потреби. Мені важливо, щоб усі, хто придбав квитки на мої виступи, мали можливість отримати концерти. Тому я вимушена перенести на декілька тижнів 5 концертів, які мали відбутися з 28 березня по 2 квітня», – сказала Настя Каменських.

Співачка каже, що дуже засмучена цією ситуацією. Після завершення лікування вона сподівається відновити концертну діяльність та подарувати своїм глядачам найкращі емоції.

Графік концертів дивіться нижче.

У коментарях підписники Каменських відзначають, що її голос тепер став схожим на голос президента України Володимира Зеленського.

Повне відео можна переглянути за цим посиланням: https://www.instagram.com/reel/CqU80xRIQNk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: