Skip to content

Омолодження дерев та вивчення комунікацій: у Дніпрі в Березанівці створюють нову паркову зону

З початком весни у Дніпрі виконуються активні роботи з благоустрою. Серед іншого, до ладу приводяться місця відпочинку городян, парки та сквери. Одна з таких локацій розташована у Амур-Нижньодніпровському районі. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на депутата міської ради Олексія Безуглого.

Наразі виконуються роботи з омолодження та обрізки дерев у зеленій зоні на так званому «Базарі» (тупик 48 маршрутки). За словами депутата, планується облаштування парку, паралельно вивчають комунікації та готують архітектурні рішення.

Напередодні у цій зеленій зоні було відновлено дорожнє покриття, каже Олексій Безуглий. На черзі – ремонт освітлення. Також планується перепроектувати ринкову зону, облаштувати місце дозвілля для дітей та дорослих.

І це не єдина локація, яка зазнає суттєвих змін, запевняє депутат. Незабаром почнуться роботи в сквері на вулиці Бєлградській та на вул. Моторна (біля Свято-Іллінського храму).

«На початку каденції в рамках реалізації ініціатив мера Бориса Філатова, ми поставили собі амбітне завдання зробити в Березанівці багато паркових зелених зон. Рухаємося у цьому напрямку», – зазначив Безуглий.

Більш того, місцевим жителям пропонують долучитися до проектування зон та візуалізації проектів.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: