Skip to content

1000$ від американського фонду: як українцям отримати допомогу

Ксенія Куземко

Українці, які постраждали від війни, можуть отримати 1 тисячу доларів від благодійної організації «». Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Fast Company.

На грошову допомогу від спонсорів із США може розраховувати будь-яка українська родина, яка постраждала від війни. Програма розрахована саме на родини, тому самостійна особа не може отримати виплату.

Вік членів сім’ї та місце дислокації родини значення для отримання допомоги не має: можуть отримати не лише ті, хто зараз живе на території України, а й біженці за кордоном.

Обов’язкова умова отримання грошової допомоги – бути підписаним на офіційні сторінки проекту в соцмережах: Instagram та Facebook. Також ваш профіль у соцмережах маж бути відкритим. Без дотримання цих умов вашу заявку розглядати не будуть.

Як отримати тисячу доларів від США

Подати заявку на виплати можна, уважно заповнивши анкету.

Відповідно до правил програми, родина зможе отримати допомогу у розмірі 1000 доларів лише один раз. При цьому гроші можуть бути витрачені на свій розсуд, жодних чеків та звітів надавати не потрібно.

Нагадаємо, Верховна рада ухвалила законопроект №7198 про створення державного реєстру пошкодженого та зруйнованого внаслідок вторгнення рф в Україну житла, та порядок компенсації за нього.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: