Skip to content

Готуємось до наступної зими: у Дніпрі ремонтують опалювальну систему

У неділю, 26 березня, у Дніпрі черговий по місту директор департаменту житлового господарства ДМР Владислав Грицай перевірив, як по закінченню опалювального сезону проводять ревізійні роботи, а також замінюють аварійні ділянки системи опалення на горищі житлового будинку на проспекті Богдана Хмельницького, 109. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську раду.

Мешканка будинку звернулась до міської аварійної служби стосовно ділянки труб опалення що розташована на горищі. Комунікації знаходились в незадовільному стані, через що ставалися пориви. Через це у квартирах була помітна нерівномірна циркуляція теплоносія. Для того щоб не відключати увесь будинок від опалення, було прийнято рішення дочекатися кінця опалювального сезону для проведення необхідних робот.

Майстер аварійної служби зазначив, що під час ревізії було виявлено аварійну ділянку та прийнято рішення повністю замінити труби опалення.

 Старі труби, термін експлуатації яких давно добіг кінця, замінюють на сучасні поліпропіленові. Такі труби не піддаються корозії та мають довгий термін використання.

 Нагадаємо, що за дорученням міського голови Бориса Філатова, по закінченню опалювального сезону обслуговуючі підприємства та аварійна служба одразу приступають до підготовки будинків до наступної зими.

Новини Дніпра: підготовка до зими - Наше Місто

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: