Skip to content

«Королівський» дерун на сковорідці: рецепт, який завжди вдається

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Деруни рецепт покроково

Якщо вам вже набрид рецепт звичайних дерунів, можете спробувати «королівський». Рецептом поділилася кулінарка Alina FooDee пише «Наше місто».

Інредієнти:

  • Картопля – 900 г (близько 6 шт.)
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Сіль, чорний мелений перець, коріандр – на смак
  • Фарш – 500 г
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Вершкове масло – 1 ст. л.

Приготування

Наріжте цибулю дрібним кубиком, обсмажте до прозорості на вершковому маслі. Додайте фарш, часник, соєвий соус, кетчуп, спеції і протоміть все разом на сковороді.

На крупній тертці натріть картоплю, трохи відтисніть від соку. Додайте яйця, посоліть, поперчіть за смаком. Перемішайте все ретельно і розділіть масу навпіл.

Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть першу частину картоплі на сковороду. Зверху викладіть фарш і другу частину картоплі.

Обсмажуйте під кришкою хвилин 20-25 на слабкому вогні. Переверніть і з другого боку обсмажуйте близько 12-15 хвилин вже без кришки.

Ріжте на порції і подавайте зі сметаною та зеленню. Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: