Якщо вам вже набрид рецепт звичайних дерунів, можете спробувати «королівський». Рецептом поділилася кулінарка Alina FooDee пише «Наше місто».
Інредієнти:
- Картопля – 900 г (близько 6 шт.)
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Сіль, чорний мелений перець, коріандр – на смак
- Фарш – 500 г
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Вершкове масло – 1 ст. л.
Приготування
Наріжте цибулю дрібним кубиком, обсмажте до прозорості на вершковому маслі. Додайте фарш, часник, соєвий соус, кетчуп, спеції і протоміть все разом на сковороді.
На крупній тертці натріть картоплю, трохи відтисніть від соку. Додайте яйця, посоліть, поперчіть за смаком. Перемішайте все ретельно і розділіть масу навпіл.
Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть першу частину картоплі на сковороду. Зверху викладіть фарш і другу частину картоплі.
Обсмажуйте під кришкою хвилин 20-25 на слабкому вогні. Переверніть і з другого боку обсмажуйте близько 12-15 хвилин вже без кришки.
Ріжте на порції і подавайте зі сметаною та зеленню. Смачного!